Selecteer een pagina

Doelgericht Trainingsprogramma

Leer hoe jij echt Sterk & Strak kunt worden in de sportschool!

Je titel komt hier

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

l

Gestructureerd trainingsprogramma

Video-tutorials & voedingssuggesties

Video-feedback

Je wilt graag bij de ‘big boys’ horen…

Je voelt je niet zelfverzekerd in de sportschool en je wilt graag laten zien wat je kan.

Je traint dagen en uren lang in de gym…

Het lijkt wel alsof je alleen maar door meer te trainen en te eten echt sterk en strak kunt worden.

 

Je besteed veel geld aan sport-supplementen…

Je denkt dat eiwitshakes, weightgainers, creatine, BCAA’s en andere supplementen een ‘must’ zijn om te groeien.

Elke dag kip, rijst en broccoli eten om groot en sterk te worden?

Er is zoveel ”bro-science” tegenwoordig, maar hoe behaal je nu echte resultaten?

 

 

Wordt sterker en strakker in de sportschool

Doelgerichte training

Je gaat gestructureerd trainen in de gym.
Aan het einde van dit programma kan jij een handstand push-up (op parralettes) en jezelf aan 1 arm optrekken!

De juiste voeding

Wij helpen jou met het kiezen van de juiste (gezonde) voeding, zodat jij aan je totale dagelijkse caloriebehoefte komt en genoeg eiwitten consumeert.

Six-pack gegarandeerd!

De combinatie van compound oefeningen en bodyweight oefeningen gaan jou super sterk en strak maken. Aan het einde van dit programma heb jij een six-pack…

Gegarandeerd!

 

Hoe werkt het?

=

Stap 1

Vraag nu gratis de eerste fase van het programma aan.

=

Stap 2

Ervaar hoe het is om gestructureerd te trainen met een doel.

=

Stap 3

Post je video’s en wordt elke training sterker en strakker!

Ik train nu ongeveer 3 jaar en weeg momenteel 81 KG. Voordat ik kwam trainen bij de Personal Gym in Hoorn, had ik echt geen flauw idee wat ik nou precies in de sportschool aan het doen was.

Ik bracht veel tijd door in de gym, omdat ik zo graag een sterk en gespierd lichaam wilde. Ik bekeek veel YouTube filmpjes, ging elke oefening af die er is en begon veel supplementen te nemen, maar dit droeg allemaal gering bij aan echte resultaten

Uiteindelijk leerde Bram mij hoe ik nou echt gestructureerd aan de gang moest en leerde ik hoe ik doelgericht kon trainen door middel van zijn trainingsprogramma’s. Het resultaat was duidelijk merkbaar: 11 KG aangekomen (grotendeels spiermassa) in slechts 1,5 jaar doelgerichte training (en de juiste voeding uiteraard)!

Ongestructureerde actie

Er is tegenwoordig zoveel informatie omtrent training, voeding en lifestyle dat je gewoon niet meer weet wat je moet doen. Ook ik heb in deze situatie gezeten.

Het kan ook anders

Nog meer uren in de gym besteden, ongestructureerde trainingen, veel geld aan eiwitshakes, weightgainers en BCAA’s besteden, Allerlei ‘broscience’ volgen… Echt geen idee hoe jij nou echt Sterk & Strak kunt worden?

#personalgymhoorn helpt jou stap voor stap naar betere resultaten door middel van een doelgericht trainingsprogramma in de sportschool. Je wordt Sterk & StrakGegarandeerd!

Veelgestelde vragen

Is dit fitnessprogramma geschikt voor mij?

Het Sterk & Strak programma is gemaakt voor iedere fitnesser die gestructureerd aan de gang wil in de sportschool met als doel om ook echt sterk en strak te worden. Aan het einde van dit trainingsprogramma kan jij een handstand push-up op parralettes en een one arm pull-up. Wanneer je dit kunt ben je gegarandeerd sterk en strak.

Welke hulpmiddelen krijg ik allemaal aangeboden voor dit trainingsprogramma?

Dit programma bestaat uit 11 fases. Elke fase bestaat weer uit drie weken. Bij elke oefening vind je een link, waarbij je kunt doorklikken naar de videotutorial. Hier wordt precies uitlegd hoe je de oefening uit moet voeren. Bij elke oefening staat ook precies wat en hoeveel je moet doen. Naast het trainingsprogramma krijg je voedingssuggesties en je kunt bepaalde oefeningen die je doet filmen voor video-feedback. Deze post je vervolgens in de Facebook groep, zodat wij je feedback kunnen geven op je techniek. Mocht je vragen hebben over iets van het programma, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. 

Hoeveel tijd kost het mij?

Elke fase bestaat uit 3 weken. Je gaat drie dagen per week trainen door middel van een timer. Dit zorgt voor voldoende rust tijdens setjes, maar dit zorgt er ook voor dat je niet 5 minuten lang gaat lopen kletsen en de tijd vergeet. Je bent ongeveer 1 uur per training bezig.