Gym

soepel en sterk!

Weighted mobility

De factorij 4D, 1689 AL.

Goede verhalen gehoord? Kom langs voor een gratis proef training.

Personal Gym Hoorn heeft naast Personal Fitness nu ook de mogelijkheid voor Weighted Mobility.

Soms voelt het niet zo! Maar een lichaam werkt altijd VOOR jou. Wij laten jou graag nieuwe mogelijkheden zien over het pijnvrij functioneren van jou lichaam.

Weighted mobility is een combinatie van manuele behandeling en krachttraining. Er zijn maximaal drie mensen op hetzelfde moment aanwezig in de gym. Wanneer een oefening vast loopt kan 1 van de trainers dit onderzoeken en behandelen

Personal gym Hoorn maakt gebruik van wetenschappelijk onderbouwde behandeltechnieken en trainingsprincipes. Naast het behandelen van de klachten vinden wij kennis delen over de klacht en het bevorderen van zelfredzaamheid ook belangrijk. Wij willen dat mensen na een aantal behandelingen onafhankelijk van ons worden.

Testimonials

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in”

Demi van Diepen

Mijn ervaring is pijnlijk maar functioneel. Je pakt nu alles in 1. Houding, pijntjesĀ  word opgelost door training. Je werkt aan een totaal plaatje. Ik denk voor de ouderen onder ons dat dit heel goed is.

Hinke Ruijter

WORK

SOEPEL EN STERK

weighted mobility

Trainingsuren

Dinsdag: 0800- 0900 uur.

woensdag: 0800- 0900/ 18:30- 19:30 uur.

vrijdag: 0800- 0900/ 18:30- 19:30 uur.

Gratis proefles

× Vragen? Klik hier voor Whatsap contact!