Roxy Gouwaaswaard

Sinds begin december train ik bij Personal Gym Hoorn met als doel meedoen aan een bikini fitness wedstrijd in oktober dit jaar. Zelf trainde ik al een aantal jaar fanatiek, maar kwam op een gegeven moment niet meer verder. Qua voeding en training heb ik bijna alle theorie├źn die je kunt vinden op internet wel uitgeprobeerd. Elk lichaam is anders en een standaard aanpak werkt daarom niet altijd. Bij Personal Gym Hoorn wordt alles gemeten en bijgehouden om te zien wat voor jou werkt en wat niet.
Nu vallen de puzzelstukjes op zijn plek en geniet ik ontzettend van het hele proces richting mijn wedstrijd dankzij Personal Gym Hoorn!

Michelle Doodeman

Sinds augustus 2018 train ik bij personal gym Hoorn. Hiervoor heb ik bij verschillende andere sportscholen getraind, maar daar behaalde ik niet het resultaat dat ik graag zou willen behalen. Onder begeleiding van Personal
Gym Hoorn is dat wel gelukt! Je stelt een doel en wordt daar in begeleidt en ondersteund. Het is natuurlijk aan jou wat je met die begeleiding en ondersteuning doet, maar mij heeft het enorm gemotiveerd. Ik ga nu zelfs 3x per week trainen, iets wat ik hiervoor zelf nooit zou gaan doen. De motivatie zit hem ook in het resultaat dat je lichamelijk behaald maar ook zeker fysiek! Nooit gedacht dat ik een deathlift met 80 kilo zou kunnen tillen! Door personal gym Hoorn train ik nu met plezier en blijf je groeien en doelen stellen.

Lisa van der Mosel

Toen ik begon met trainen bij personal gym Hoorn wilde ik graag wat strakker worden. Niet dat ik te zwaar was, integendeel zelfs voeding en gewicht waren al jaren een strijd voor mij.

Daarbij had ik veel gewricht klachten en continu pijn. Door het trainen, de begeleiding en de behandelingen zijn mijn pijn klachten volledig verdwenen.

Daarnaast is er een enorme knop bij mij om gegaan en heb ik een volledig andere kijk op voeding en gewicht! Ik heb duidelijke doelen voor ogen en word hierin super goed begeleid en ondersteund. Ik leer elke keer weer nieuwe dingen en blijf mezelf constant ontwikkelen!

Het is heel fijn dat je er niet alleen voor staat, maar uiteindelijk moet je het zelf doen!

× Vragen? Klik hier voor Whatsap contact!