FYSIO

Er zijn altijd mogelijkheden

fysio therapie

De factorij 4D, 1689 AL.

Wij van Personal Gym Hoorn hebben de ambitie om zoveel mogelijk mensen klachtenvrij door het leven te laten gaan. Wij hebben passie voor ons werk en zien altijd mogelijkheden voor verbetering.

Wij staan voor de tijd nemen van een klacht. Wij behandelen geen 25 minuten, zoals reguliere fysiotherapie, maar 45 minuten zodat wij voor elke behandeling de tijd kunnen nemen om de klacht optimaal te behandelen. Daarnaast is jouw behandelaar altijd telefonisch bereikbaar voor vragen.

Personal Gym Hoorn maakt gebruik van wetenschappelijk onderbouwde behandeltechnieken en trainingsprincipes. Naast het behandelen van de klacht vinden wij het delen van kennis over de klacht en het bevorderen van de zelfredzaamheid ook belangrijk. Wij willen dat mensen na een aantal behandelingen onafhankelijk van ons zijn.

Voor elke klant maken wij een persoonlijk behandelplan om op een gerichte manier de klacht aan te pakken. Wij werken onder andere veel met langdurige klachten en zelfs bij deze klachten is er meer mogelijk dan je denkt.

Er zijn altijd mogelijkheden voor verbetering!

 

Testimonials

Ik had verschillende klachten dat ik bij jerry kwam. Je hebt met je behandeling mij van mijn klachten afgeholpen, maar ook inzicht gegeven dat eigenlijk mijn hoofd, lichaam en zenuwstelsel samenwerkt. Ik heb ook geleerd hoe je de klachten zelf kan oplossen. Dank je voor je hulp ben er erg blij mee en succes met heel veel mensen helpen.

Chris de Graaf

DGD De Graaff Dakwerk

Ik liep al ruim een half jaar met pijn in mijn rechter schouder door overbelasting van mijn werk.

Toen  bij jerry meerdere keren behandeld hier aan, Ook maakte hij een rehab schema die ik naast mijn andere schema’s kon uitvoeren met oefeningen om die zwakke plekken sterker te maken.

Met resultaat want het gaat een heel stuk beter na een paar behandeling. Ik heb ook veel aan zijn tips gehad zo is ook mijn hele houding beter geworden .

Cindy Jonk

Kapster

Al vanaf jongs af aan had ik last van mijn knieën en mijn onderrug.
Tijdens mijn werk heb ik vaak last van een slapend been en na een zware training heb ik altijd pijn in mijn knieën. Jerry heeft mij nu 3 keer behandeld en het gaat zoveel beter! Ik had niet gedacht ooit van de pijn af te komen, maar ik train nu 6 keer per week en zo goed als pijnvrij!!

Roxy Gouwswaard

Bikini atleet

Al vanaf jongs af aan had ik last van mijn knieën en mijn onderrug.
Als alles even niet loopt, draait of schuift zoals ik wil, helpt Jerry me een handje. Aanrader!

Demi van Diepen

Bikini atleet

FYSIO

ER ZIJN ALTIJD MOGELIJKHEDEN

Fysio therapie

BEHANDELINGSUREN

Woensdag, donderdag en vrijdag op afspraak.

Voor een afspraak

Bel: 06-30537372

Vergoeding zorgverzekering mogelijk

Consult: €34,50

× Vragen? Klik hier voor Whatsap contact!